SON DAKİKA
Hava Durumu

Azerbaycan, 2 Ermeni keskin nişancıyı etkisiz hale getirdi

Azerbaycan askerleri, Laçın bölgesindeki kontrol noktasında Ermenilerin saldırısına uğradı. Ermenistan'dan açılan ateş sonucunda bir asker yaralandı. Azerbaycan ordusu, Laçın'daki provokasyonu ortaya koyan Ermeni keskin nişancıları etkisiz hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2023 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2023 05:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Azerbaycan, 2 Ermeni keskin nişancıyı etkisiz hale getirdi

Azerbaycan askerlerinin Laçın'daki kontrol noktasında bulunduğu mevkiye Ermeniler tarafından ateş açıldı. Bu sabah gerçekleşen saldırıda, bir Azerbaycan askeri yaralandı. Azerbaycan ordusu, saldırıyı gerçekleştiren iki Ermeni keskin nişancıyı etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Azerbaycan Devlet Sınır Hizmetleri tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan'ın kurduğu sınır kontrol noktasında saldırı girişimi olduğu duyuruldu. Ermenilerin açtığı taciz ateşi sonucunda bir Azerbaycan askerinin yaralandığı öğrenildi.

AZERBAYCAN ORDUSU, SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK VERDİ

Azerbaycan ordusu, saldırıya misliyle karşılık verildiğini ifade etti. Azerbaycan Devlet Sınır Hizmetleri, Ermeni provokasyonu sonrasında yaralanan askere, olay yerinde ilk müdahalenin yapıldığını ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Saldırıyı gerçekleştiren Ermenistan Silahlı Kuvvetlerine bağlı iki keskin nişancı etkisiz hale getirildi.

LAÇIN'DA ERMENİLER, AZERBAYCAN ASKERLERİNE SALDIRDI

Saldırının gerçekleştiği Azerbaycan kontrol noktası, Laçın bölgesinde Hekari Nehri üzerindeki köprüdeydi. Saldırı esnasında, Sözde Rus Barış Gücü askerlerinin ve bölgedeki Rus komutan Alexander Lentsov'un da olay yerinde olduğu öğrenildi.

ZENGİLAN'DA YOĞUN ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR

Öte yandan, bugün Zengilan bölgesindeki bir sınır karakoluna Ermeni askerleri tarafından saldırı düzenlendi. Ermeni provokatörlerin, havan topları ve uçaksavar füzeleri kullandığı aktarıldı.

Azerbaycan ordusu, provokasyon girişimlerine misliyle karşılık verdiğini açıkladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.