SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci Rusya, başkent Kıyiv'e hava saldırısı düzenledi!

İşgalci Rusya, 25 Kasım 2023 tarihinde Ukrayna'nın başkenti Kıyiv dahil Zaporijjya ve Dnipropetrovsk bölgelerine insansız hava araçları ile saldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalci Rusya, başkent Kıyiv'e hava saldırısı düzenledi!

Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne yönelik işgal girişimi ve topyekun saldırı başlatan Rusya, dün gece ülkeye insansız hava araçları (İHA) ile saldırdı. Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada 25 Kasım 2023 tarihinde işgalci Rusya, Ukrayna'nın Zaporijjya ve Dnipropetrovsk bölgelerine yoğun bir dron saldırı düzenledi.

KIYİV'DE HAVA SALDIRISI ALARMI VERİLDİ

Açıklamada dün akşam 21.15 itibarıyla söz konusu bölgelerde hava saldırısı uyarısı yapıldığı belirtildi. Ayrıca başkente yönelik olarak bir saldırı tehlikesi olduğu ifade edilen açıklamada, "Bir grup saldırı İHA'sı Kıyiv'e (başkent) doğru uçuyor!" ifadesine yer verildi. Saat 00.03'te ise başkent Kıyiv'de hava saldırısı alarmı verildi.

İşgalci Rusya, 25 Kasım 2023'te Ukrayna'nın çeşitli bölgelerine yönelik çok sayıda hava saldırısı düzenledi. Ukrayna Hava Kuvvetleri, İran yapımı 75 Şahed tipi İHA'nın 74'ünü imha etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.