SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci Rusya, Odesa'da sivilleri vurdu!

Rus işgalciler, Şahid tipi kamikaze silahlı insansız hava araçlarıyla bugün akşam saatlerinde Odesa'ya saldırdı. SİHA'nın isabet ettiği yüksek katlı bir binada yangın çıktı. En az 2 sivil yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 00:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalci Rusya, Odesa'da sivilleri vurdu!

Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı topyekun işgal girişimi ve saldırıların 700. günü geride kaldı. Putin Rusyası, Ukrayna'da tam 700 gündür terör saldırılarına devam ediyor.

İşgalci Rusya, 24 Ocak 2024 tarihi akşam saatlerinde Odesa'ya kamikaze SİHA'ları ile saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda, Odesa şehrinin yerleşim yerleri zarar gördü. Bir SİHA'nın sivillerin yaşadığı çok katlı bir binayı vurduğu öğrenildi.

RUS SALDIRISI NEDENİYLE YANGINLAR DEVAM EDİYOR

Odesa Bölge Askeri İdaresi Başkanı Oleg Kiper, "Rus teröristler Odesa'yı bombaladı. Sivil konut altyapısında hasar var. Yangınlar kaydedildi. Doktorlar gerekli her türlü yardımı sağlıyor" ifadelerini kullandı. Kiper, şu ana kadar olayla ilgili 2 yaralı olduğunu açıkladı.

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Odesa'daki hava savunma sistemlerinin, Karadeniz'den havalandığını tespit etti ayrıca Rus SİHA'larının saldırısına karşılık verildiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.