SON DAKİKA
Hava Durumu

KEİPA Türk Grubu, Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçiliğini ziyaret etti

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi  62. Genel Kuruluna katılmak üzere Ukrayna'nın başkenti Kıyiv'e gelen TBMM heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Kıyiv Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
KEİPA Türk Grubu, Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçiliğini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) üyelerinden oluşan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu heyeti, kuruluşun 62. Genel Kurul Toplantısı için Ukrayna'nın başkenti Kıyiv'e geldi. KEİPA Türk Grubu Başkanı, Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez başkanlığındaki heyet, Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçiliğinde Büyükelçi Mustafa Levent Bilgen ile bir araya geldi.

KEİPA TÜRK HEYETİ KIYİV BÜYÜKELÇİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi’nin (KEİPA) 62. Genel Kurulu’na katılmak üzere Kiev’e gelen Sayın Milletvekillerimiz bugün Büyükelçiliğimizi ziyaret ettiler"

KEİPA 62. GENEL KURULU

KEİPA 62. Genel Kurulu kapsamında Ukrayna Parlamentosunu ziyaret eden Türk milletvekilleri, oturumlar kapsamında Karadeniz'de ekonomiden siyasete gelişmeleri değerlendirdi. İstanbul Milletvekili Engin Altay, toplantıya ilişkin, "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi'nin (KEİPA) Ekonomi, Ticaret ve Finansal İşler Komisyonu ile Kültür, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu toplantıları için başkent Kiev'de Ukrayna Yüce Radası’ndayız" açıklamasını yaptı.

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ise "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesinin (KEİPA) 62. Genel Kurul Toplantısı için Ukrayna #Kiev’deyiz. Ekonomi, Ticaret ve Finansal İşler Komisyonu ile Kültür, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu toplantılarını gerçekleştiriyoruz" değerlendirmesini yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.