SON DAKİKA
Hava Durumu

Melitopol'de bir Azerbaycan Türkünün işkenceye uğramış cesedi bulundu!

Ukrayna'nın Zaporijjya bölgesindeki Melitopol kentinde bir yılı aşkın bir süredir kayıp olan Azerbaycan Türkü Hasan Babayev'in işkenceye uğradığı tespit edilen cesedi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2023 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2023 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Melitopol'de bir Azerbaycan Türkünün işkenceye uğramış cesedi bulundu!

Ukrayna'nın 24 Şubat 2022'de başlayan Rus saldırılarına karşı mücadelesi devam ediyor. Bakü TV'nin Ukrayna muhabiri Mübariz Aslanov, Ukrayna'daki sıcak çatışmaların yaşandığı bölgelere ilişkin son değerlendirmeleri yaptı.

RUSYA DÜN GECE UKRAYNA'YA SALDIRDI

Muhabir Aslanov, işgalci Rusya'nın dün gece Ukrayna'nın Harkiv, Dnipropetrovsk, Herson ve Zaporijjya bölgelerine 35 İran yapımı kamikaze SİHA (Şahid-136/131) ile saldırdığını söyledi. Muhabir, "Rus ordusu, sabaha kadar İskender füzeleri ile Zaporijjya bölgesinin Ukrayna kontrolündeki bölgelerine saldırdı. Çoğu Ukrayna hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildi" bilgisini verdi.

MELİTOPOL'DE İŞKENCEYE UĞRAMIŞ AZERBAYCANLININ CESEDİ BULUNDU!

Ayrıca Rus paralı asker grubu Wagner ile Zaporijjya bölgesindeki Melitopol kentinde sıcak çatışma yaşandığını hatırlatan muhabir, Melitopol bölgesinde işkenceye uğramış insan cesetlerinin bulunduğunu dile getirdi. Muhabir, "Bunlardan birinin de bir yılı aşkın süredir kayıp olan ve ağır çekiçle idam edilen hemşehrimiz Hasan Babayev olduğu belirtiliyor" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.