SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya, Ukrayna'nın Selıdove kentine saldırdı: 3 ölü, 12 yaralı

Terörist devlet Rusya, gece saatlerinde Donetsk bölgesindeki Selıvove kentine 2 saldırı gerçekleştirdi. Apartmanları ve hastaneyi hedef alan işgalciler en az 3 kişinin ölümüne sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya, Ukrayna'nın Selıdove kentine saldırdı: 3 ölü, 12 yaralı

İşgalci Rusya, 13 Şubat’ı 14 Şubat’a bağlayan gece Donetsk bölgesindeki Selıdove kentini hedef aldı. Saldırıda bir dizi apartman ve bir hastane zarar gördü; bir çocuk ve bir hamile kadın olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

İşgalci Rus ordusu, Ukrayna’daki sivil hedefleri vurmaya devam ediyor. İşgalciler gece saatlerine Selıdove kentini 2 defa füzeler ile vurdu. İlk saldırıda Rus ordusu bir 5 katlı apartmana isabet etti. Apartmandaki 12 dairenin tamamen yok edildiğini aktarıldı.

TERÖRİST DEVLET RUSYA BİR HASTANEYİ VURDU

Birkaç saat sonra kenti yine bombalayan Rus ordusu bu sefer kentteki merkez hastanesinin hedef aldı. Hastanede bulunan yaklaşık 100 hastanın başka hastanelere tahliye edildiğini bildirildi.

BİRİ ÇOCUK 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Selıdove Kenti Askeri İdaresinden yapılan açıklamada 2 saldırıda; bir çocuk ve br hamile kadın olmak üzere toplamda 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 çocuk 12 kişinin yaralandığını ifade edildi. Ayrıca saldırıda 9 apartmanın ve hastaneye ait birkaç binanın zarar gördüğü kaydedildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.