SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Özel Harekat Kuvvetleri, sızma operasyonuyla Rus gözlem noktalarını imha etti

Ukrayna Özel Harekat Kuvvetleri, cephe hattında işgalci Ruslara ait bölgeye sızma operasyonu icra etti. O anlar, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Özel Harekat Kuvvetleri, sızma operasyonuyla Rus gözlem noktalarını imha etti

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Özel Harekat Kuvvetleri, Herson'un Rus işgalindeki topraklarında işgalci Rus ordusunun gözlem noktalarını imha etti. Operasyonda beş Rus öldürüldü.

Özel Harekat Kuvvetleri Basın Servisi tarafından 25 Ocak 2024 tarihinde yayımlanan videoda, Ukrayna Özel Harekat Kuvvetlerine mensup askerlerinin keşif ve sızma operasyonu icra ettiği görüldü. Rus gözlem noktalarını ve personelini fark eden Ukrayna askerleri operasyon düzenleyerek, işgalcileri etkisiz hale getirdi.

UKRAYNA ÖZEL HAREKAT KUVVETLERİ, RUS GÖZLEM NOKTALARINI İMHA ETTİ

Ayrıca operasyon kapsamında Ukrayna ordusuna bağlı İHA birimleri de görev aldı. Özel Harekat Kuvvetleri Basın Servisi operasyona ilişkin, "Düşmanın ağır topçu ateşine rağmen, operatörler düşmana yaklaştılar, uygun pozisyonlar aldılar ve doğrudan eylemlere başladılar. Askerlerin profesyonel çalışmaları sonucunda düşman gözlem noktaları imha edildi, beş düşman askeri öldürüldü. Bu operasyon gelecekte, cephede daha fazla bölümü kontrol etmemize olanak tanıyacak" açıklamasını yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.