SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazar Hülya Başarangil Demir, Tarih ve Kültür Konferansları'na konuk oluyor

Türk edebiyatının ünlü kalemi Emine Işınsu adına ikinci kez düzenlenen Emine Işınsu Roman Ödülü'nün sahibi Yazar Hülya Başarangil Demir, "Bilinmeze Doğru" isimli romanını Kırım Vakfı Tarih ve Kültür Konferansları kapsamında tanıtacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2025 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2025 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Yazar Hülya Başarangil Demir, Tarih ve Kültür Konferansları'na konuk oluyor

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfının düzenli olarak her ayın ilk cumartesi günü düzenlediği Tarih ve Kültür Konferansları, “Bilinmeze Doğru” adlı eserin yazarı Hülya Başarangil Demir’i konuk edecek.

Program 6 Aralık 2025 tarihinde Kırım Derneği Dr. Ahmet İhsan Kırımlı Sosyal Tesisi'ndeki Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi'nde saat 14.00’da tertip edilecek. Programın ardından yazar, okuyucularu için eserini imzalayacak.

ESER, KIRIM TATAR SÜRGÜNÜ VE SOYKIRIMI'NI ELE ALIYOR

Türk edebiyatının ünlü kalemi Emine Işınsu adına ikinci kez düzenlenen Emine Işınsu Roman Ödülü'nün sahibi Yazar Başarangil Demir, kaleme aldığı romanında Kırım topraklarında yaşayan, iç isyan nedeniyle Türkiye’ye göç eden bir ailenin dramatik hikâyesini anlatırken aynı zamanda 18 Mayıs 1944 Kırım Tatar Sürgünü ve Soykırımı'na da ışık tuttu.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.