SON DAKİKA
Hava Durumu

MSB, "Madalya Tevcih, Başarılı Birlik ve Personelin Ödüllendirilmesi Töreni" gerçekleştirdi

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler'in katılımıyla "Madalya Tevcih, Başarılı Birlik ve Personelin Ödüllendirilmesi Töreni" gerçekleştirildi. Törende madalya ve başarı belgelerini Bakan Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, bakan yardımcıları ve kuvvet komutanları takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
MSB, "Madalya Tevcih, Başarılı Birlik ve Personelin Ödüllendirilmesi Töreni" gerçekleştirdi

Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde 21 Aralık 2023 tarihinde "Madalya Tevcih, Başarılı Birlik ve Personelin Ödüllendirilmesi Töreni" gerçekleştirildi. Törene Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İrfan Özsert katıldı. 

MADALYALARI MİLLΠSAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER TAKDİM ETTİ

Bakan Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Talıoğlu'na "TSK Şeref Madalyası ve Beratı", Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kadıoğlu'na, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Özsert'e, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Kemal Yeni'ye, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya'ya "TSK Üstün Hizmet Madalyası ve Beratı"nı takdim etti.

Ödül töreninde kendi alanında başarı sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline Bakan Güler, Genelkurmay Başkanı Gürak, kuvvet komutanları ve bakan yardımcları tarafından başarı belgesi verildi.

"ORDUMUZUN CAYDIRICILIĞI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

Bakan Güler, törende yaptığı konuşmasında "Bölgesel ve küresel güvenlik konularında, Türkiye’nin etkisini böylesine artırdığı bir dönemde doğal olarak faaliyet sahaları artan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz de; Azerbaycan, Libya, Kosova, Bosna-Hersek, Katar, Somali, Suriye ve Irak ile daha birçok coğrafyada barış ve istikrarın tesisi için büyük gayret sarf etmektedir." ifadelerini kullandı.

Güler ayrıca, "Her geçen gün gelişen ve dünyada marka hâline gelen savunma sanayisi ürünlerimizin katkısıyla ordumuzun; kara, deniz, hava ve siber harekât alanlarındaki etkinliği ve caydırıcılığı da her geçen gün artmaktadır." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.