SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya'da ırkçı ve faşist propaganda altın çağını yaşıyor!

İşgalci Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı işgal girişimi ve saldırılar devam ederken Putin Rusyası'nda ırkçı, faşist ve şovenist Rus propagandası altın çağını yaşıyor. Ukrayna devlet yetkilisi Geraşçenko'nun paylaştığı videoda Rusya'daki şovenizmi gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya'da ırkçı ve faşist propaganda altın çağını yaşıyor!

Ukrayna topraklarının tamamına karşı 24 Şubat 2022 tarihinde işgal girişimi ve saldırılar başlatan Rusya'da faşist, emperyal ve şovenist propaganda zirveye ulaştı.

RUSYA'DA IRKÇI ŞOVENİZM ZİRVEDE

Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Geraşçenko, Moskova'daki bir okuldan mezuniyet görüntülerini paylaştı. Rus öğrencilerin ellerinde, savaş suçlusu Rus paralı asker şirketi Wagner, Rusya Federasyonu, Ukrayna toprağı Lugansk ve Donetsk'te Rus teröristler tarafından kurulduğu iddia edilen sözde cumhuriyetlerin bayrakları, Rusya İmparatorluğuna ait bayrakları sergilediği görüldü.

RUS İŞGALİNDEKİ KIRIM'DA ASKERİ PROPAGANDA

Rus işgali altındaki Kırım’ın Kremlin kontrolündeki kukla yönetimi, çocukları silaha alıştırmaya ve çocuklar arasında savaş propagandası yaymaya devam ediyor. İşgalcilerin, yarımadada paralı asker şirketi üyelerinin katılımıyla çocuklar için "etkinlik" adı altında Rus ordusu ve savaş propagandası yaptığı öğrenilmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.