SON DAKİKA
Hava Durumu

Hudut Kartalları, Türkiye'nin Yunanistan ve Suriye sınırında 3 teröristi yakaladı

Hudut Kartalları, Yunanistan'dan Türkiye'ye zorla gönderilmeye çalışılan 1 kişi ile Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 kişiyi yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2023 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2023 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Hudut Kartalları, Türkiye'nin Yunanistan ve Suriye sınırında 3 teröristi yakaladı

Hudut Kartalları, Türkiye'nin Yunanistan ve Suriye sınırında yasa dışı geçiş yapmaya çalışan FETÖ'cü ve PKK'lı teröristlere geçit vermedi. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'dan Türkiye'ye zorla gönderilmeye çalışılan 1 kişi ile Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 kişinin yakalandığını duyurdu.

PKK VE FETÖ MENSUBU 3 KİŞİ YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığından bugün konuya ilişkin yapılan açıklamada, terörle mücadelenin hudutlarda da sürdüğü vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor.

Yunanistan’dan ülkemize zorla gönderilmeye çalışılan 1 kişi ile ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 kişi Hudut Kartallarımız tarafından yakalandı.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2'sinin PKK/KCK/PYD/YPG, 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.