SON DAKİKA
Hava Durumu

Rüstem Umerov ve Camala, "Ukrayna’nın 100 Lideri" listesine girdi

Ukrayna Savunma Bakanı olan Kırım Tatarı Rüstem Umerov ve 2016 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi, Kırım Tatar sanatçı Camala, "Ukrayna’nın 100 Lideri" listesine dahil edildi. Umerov ve Camala, listeye "devlet yönetimi" ve "kültür" kategorisinden girdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rüstem Umerov ve Camala, "Ukrayna’nın 100 Lideri" listesine girdi

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ve sanatçı Camala, Ukrayna merkezli Ukrayinska Pravda gazetesinin hazırladığı “Ukrayna’nın 100 Lideri” listesindeki yerini aldı. Bu yıl listeye 2 giren Kırım 

Ukrayna merkezli Ukrayinska Pravda gazetesi ilk kez bu sene “Ukrayna’nın 100 Lideri” listesini hazırladı. Ukrayinska Pravda tarafından yapılan açıklamada, “Bu proje, zenginliği veya nüfuzu belirleyen diğer derecelendirmelerden farklıdır. Çünkü ön plana liderlik gibi insan karakterinin çok önemli bir özelliğini ön plana koyduk" ifadelerine yer verildi.

LİSTEYE 2 KIRIM TATARI "DEVLET YÖNETİMİ" VE "KÜLTÜR" KATEGORİSİNDE GİRDİ

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, “Devlet Yönetimi” kategorisinde lider olarak gösterildi. Yapılan açıklamada, “Ülke tarihinin en genç Savunma Bakanı Rüstem Umerov, savaş sırasında en zor alanda liderlik yapıyor. Kendisi Son 240 yılda bu kadar yüksek bir mevkiye sahip olan ilk Kırım Tatarı" denildi.

2016 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi, Kırım Tatar sanatçı Camala, ise “Kültür” kategorisinde lider olarak gösterilen isimler arasında yerini aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.