SON DAKİKA
Hava Durumu

YTB heyetinden Kerkük ziyareti

YTB heyeti, 12 Şubat’ta Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanlığına ziyarette bulundu. YTB heyeti ve ITC arasında gerçekleşen görüşmede eğitim konusu değerlendirildi. Ayrıca heyet, Kerkük Üniversitesinde öğrencileri burslar hakkında bilgilendirmek panel düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
YTB heyetinden Kerkük ziyareti

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Hasan Turan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB)’ndan gelen bir heyet ile Kerkük’te görüşme yaptıklarını duyurdu. Görüşmede Kerkük’te Türkiye burslarının geliştirilmesine ilişkin konular ele alındı.

YTB heyeti ile yapılan görüşmeye dair Turan, “Güzelim Kerkük’e ziyaret gerçekleştiren YTB’den bir heyeti ITC Başkanlığı'nda karşıladık. Görüşmede ortak dosyaları ve Kerkük'te Türkiye burslarının geliştirilmesi için yapılması gerekenleri değerlendirdik.Kıymetli öğrencilerimizin daha etkili bir eğitim almaları için çalışmalarımız devam edecek. Başarılı çalışma ve katkıları için YTB'ye teşekkür ederiz” dedi.

YTB HEYETİ, KERKÜK ÜNİVERSİTESİNDE PANEL DÜZENLEDİ 

Kerkük'e gelen YTB heyeti, "Türkiye Bursları Programı" hakkında öğrecileri bilgilendirmek için Kerkük Üniversitesinde bir panel düzenledi. 12 Şubat'ta gerçekeleşen panele çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı. Öğrencilerin burs programına dair sorularını YTB'nin Orta Doğu Koordinatörü Üzeyir Gökmen cevapladı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.