SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya, gece Pokrovsk'a saldırdı: 5 sivil yaralandı!

İşgalci Rus güçleri, 4 Nisan'ı 5 Nisan'a bağlayan gece Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentine saldırarak 5 sivilin yaralanmasına neden oldu. Bölgedeki binalar ciddi derecede hasar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya, gece Pokrovsk'a saldırdı: 5 sivil yaralandı!

İşgalci Rus güçleri, 4 Nisan 2024 tarihinde gece boyunca Ukrayna'nın doğu ve güney kesimlerini balistik füze ve İran yapımı Şahed tipi insansız hava araçları (İHA) ile hedef aldı. Rusya, 4 Nisan'ı 5 Nisan'a bağlayan gece yarısı Donetsk bölgesindeki Pokrovsk kentine saldırdı. 

Ruslar Pokrovsk'a saldırdı: aralarında çocukların da bulunduğu beş kişi yaralandı – fotoğraf

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ YARALANDI

Saat 03.00 sularında Pokrovsk'taki yerleşim yerlerine saldıran Rus güçleri, 5 sivili yaraladı. Donetsk Bölgesi Savcılık Ofisinden verilen bilgiye göre aynı aileden 4 sivil ağır bir şekilde yaralandı. Eve isabet eden Rus füzesi sonucunda, 14 yaşındaki çocukla birlikte 70 yaşındaki dede, 65 yaşındaki büyükanne ve 46 yaşındaki anne hastaneye kaldırıldı. Ayrıca patlama sonucunda 65 yaşındaki bir başka sivil de yaralandı.

Bölgedeki binalar ciddi derecede hasar aldı. Siviller sıyrık, beyin sarsıntısı ve farklı derecelerde geçirdiği yaralanma sebebiyle tedavi altına alındı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.