SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov son ABD yardımını değerlendirdi

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, ABD Temsilciler Meclisi ve Senatosu’na Ukrayna’ya verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Savunma Bakanı Umerov son ABD yardımını değerlendirdi

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, ABD Kongresine Ukrayna’ya verilen destek için teşekkür ederek, “Bu, adil barışı yeniden tesis etme yolunda Ukrayna ile ABD arasındaki stratejik ortaklığın bir teyididir” ifadelerini kullandı.

"TÜM OTORİTER REJİMLER İÇİN CAYDIRICI BİR ETKİDİR"

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ABD Kongresinde Ukrayna'ya yönelik son derece önemli bir yardım paketinin ezici bir çoğunlukla onaylanmasının, Ukrayna'nın egemenlik ve toprak bütünlüğü mücadelesine verilen desteğin güçlü bir sinyali olduğunu ifade etti.

Umerov, “Bu, tüm otoriter rejimler için caydırıcı bir etkidir ve dünyadaki temel değerler olan demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünün korunmasıdır. Bu, adil barışı yeniden tesis etme yolunda Ukrayna ile ABD arasındaki stratejik ortaklığın bir teyididir.” açıklamasında bulunarak ABD Temsilciler Meclisi ve Senatosu’na Ukrayna’ya verdikleri destek için teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.