SON DAKİKA
Hava Durumu

Zelenskıy, Umerov ve Sırskıy ile cephedeki son durumu görüştü

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Oleksandr Sırskıy ile cephedeki son durumu ve ilerideki eylemlerin planlanması hakkında görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Zelenskıy, Umerov ve Sırskıy ile cephedeki son durumu görüştü

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, 7 Nisan’da Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Oleksandr Sırskıy ile bir araya geldi. Görüşmede, cephedeki son durum ve ilerideki eylemlerin planlanması ele alındı.

Zelenskıy görüşmeye ilişkin, “Genelkurmay Başkanı Sırskıy ile iletişim halindeydik. Durumu ve sonraki eylemlerimizin planlanmasını ayrıntılı olarak tartıştık. Savunma Bakanı Umerov mühimmatla ilgili durumu bildirdi. Her muharebe tugayının gerekli her şeye sahip olmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.  

“RUSYA TERÖRÜNE BİR DAKİKA BİLE ARA VERMİYOR”

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy; Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Vasıl Malyuk, Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü Başkanı Kırılo Budanov ve İçişleri Bakanı İgor Klımenko ile Harkiv'e ve Ukrayna'nın doğu bölgelerine saldırılarla ilgili ayrı bir görüşme yaptığını belirtti. Zelenskıy, "Rusya terörüne bir dakika bile ara vermiyor. Halkımıza güvenilir koruma sağlamak için çalışıyoruz. Düşmana çok spesifik ve adil bir tepki hazırlıyoruz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.