SON DAKİKA
Hava Durumu

Putin'den yine nükleer silah tehdidi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı yıllık konuşmasında, NATO askerlerinin Ukrayna'ya gönderilmesi durumunda nükleer bir savaşla karşı karşıya gelebilecekleri yönünde tehditler savurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Putin'den yine nükleer silah tehdidi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 29 Şubat 2024'te Devlet Duma'sında yaptığı yıllık konuşmasında skandal ifadelere yer verdi. Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne karşı topyekûn saldırı ve işgal girişimi başlatma emri veren Putin, nükleer silah tehdidini yineledi.

PUTİN, NATO ÜLKELERİNİ NÜKLEER SİLAHLA TEHDİT ETTİ

Ukrayna müttefiki NATO ülkelerinin ülkeye asker göndererek nükleer bir çatışmayı göze aldıklarını dile getirerek dünya kamuoyunu tehdit etti. Rusya'nın Batı hedeflerini vurabileceğini öne süren Putin, tam bir fiyaskoya imza attı. Putin konuşmasında, "Ukrayna'ya müdahale edenler açısından sonuçları çok daha trajik olacaktır. Batı'nın ortaya attığı her şey, nükleer silah kullanımıyla gerçek bir çatışma tehdidi yaratıyor, bu da medeniyetin yok edilmesi anlamına geliyor" diyerek tepkileri üzerine topladı. 

RUSYA BATI BÖLGESİNE ASKER Mİ KONUŞLANDIRACAK?

Ayrıca Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üye olduğunu hatırlatan Putin, Rusya'nın batı bölgesinin askerî açıdan güçlenmesi gerektiğini söyledi. Yayılımcı emellere sahip olan Rusya, Baltık ülkelerinin sınır güvenliği noktasında tehlike arz ediyor. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.