SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye Ombudsmanı Malkoç, Ukrayna'da UNICEF yetkilileriyle bir araya geldi

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Ukrayna ziyareti kapsamında Çocuk Hakları Koruma Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde, UNICEF yetkilileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye Ombudsmanı Malkoç, Ukrayna'da UNICEF yetkilileriyle bir araya geldi

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi M. Levent Bilgen ve beraberindeki heyet ile Ukrayna temasları kapsamında Çocuk Hakları Koruma Merkezi’ni ziyaret etti. Malkoç, ziyaret sırasında UNICEF Ukrayna Ofisi yetkilileriyle de bir araya geldi. UNICEF yetkilileri, çocuk haklarının korunmasındaki rolününe değinerek Türkiye'ye teşekkür etti. 

Resim

UNICEF UKRAYNA OFİSİ YETKİLİLERİYLE DE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından 27 Mart 2024 tarihinde konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye Ombudsmanı Sn. Şeref Malkoç, Kıyiv Büyükelçimiz Sn. M. Levent Bilgen ile birlikte Çocuk Hakları Koruma Merkezi’ni ziyaret ederek, burada düzenlenen toplantıya katıldı; toplantıda, UNICEF Ukrayna ofisi yetkilileriyle de bir araya geldi" ifadeleri kullanıldı.

Resim

"TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜR ETTİLER"

Ayrıca, "Toplantıda; UNICEF yetkilileri, Ombudsmanın çocuk haklarının korunmasındaki rolünün önemine değinerek, Türkiye’ye ve özellikle Kurumumuza Ukraynalı çocuklara verdikleri destek ve UNICEF ile iş birliğinden dolayı teşekkür ettiler" açıklaması yapıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.