SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'da "Türk Dünyasından Kırım'a Kardeşlik Yırları" konseri

İstanbul Maltepe'de "Türk Dünyasından Kırım'a Kardeşlik Yırları" konseri düzenlendi. Yoğun bir katılıma sahne olan konserin ardından, Kırım Tatarlarının Milli Lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun eşi Safinar Cemileva Rus işgalindeki Kırım'da ve Ukrayna'da devam eden savaşa ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2023 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2023 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İstanbul'da "Türk Dünyasından Kırım'a Kardeşlik Yırları" konseri

İstanbul Maltepe'de yer alan Dragos Musiki Derneği tarafından "Türk Dünyasından Kırım'a Kardeşlik Yırları" konseri düzenlendi. Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi yönetimi ve üyeleri, Emel Kırım Vakfı Başkan Yardımcısı Nurten Bay ve vakıf üyelerinin katıldığı konser programı yoğun bir katılıma sahne oldu.

İstanbul Maltepe'de Kırım Tatar halkının milli lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun eşi Safinar Cemileva, Rus işgalindeki Kırım'da ve Ukrayna'da devam eden savaşa ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

Kırım Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi, Kırım ve Kırım Türklerinin sesi oldukları ve farkındalık yarattıkları için başta Dragos Musiki Derneği ve Koro Şefi Serdar Tastanoğlu'na teşekkürlerini bildirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.