SON DAKİKA
Hava Durumu

Ötüken dergisinde Zafer Karatay’ın "Kırım’da Rusya Zulmü, Baskılar ve Hapisler" adlı yazısı yayımlandı

Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Türkiye Temsilcisi ve Emel Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay’ın, "Kırım’da Rusya Zulmü, Baskılar ve Hapisler" başlıklı yazısı, Ötüken dergisinin 201. sayısında yayımlandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ötüken dergisinde Zafer Karatay’ın "Kırım’da Rusya Zulmü, Baskılar ve Hapisler" adlı yazısı yayımlandı

Ötüken dergisi, ocak sayısında "Türk Dili" özel sayısı çıkardı. Ötüken dergisinin 201. sayısında, Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Türkiye Temsilcisi ve Emel Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay da "Kırım’da Rusya Zulmü, Baskılar ve Hapisler" başlıklı yazısı ile yer aldı.  

Zafer Karatay, Kırım'daki Rus baskısını esas aldığı yazısına ilişkin, "Ötüken dergisi 201. sayısı Türk Dili Özel sayısı olarak neşredildi Benim de 'Kırım’da Rusya Zulmü, Baskılar ve Hapisler' başlıklı bir makalemin olduğu dergi dün geldi. Berkant Parlak'ın imtiyaz sahipliğinde, yazı işleri müdürlüğünü Şerif Özdemir'in yaptığı derginin genel yayın yönetmeni Mahir Kaplan. Yazı kurulu; Muharrem Emaröz, Onur Büyük, Ayyüce Güner ve Ali Aydoğdu'dan oluşuyor. Kapak tasarımını Mehmet Eroğlu, sosyal medya sorumluluğunu Nida Yerköy, dizgisini Ömer Salkı yapıyor. 104 sayfa hacminde dolu dolu iyi bir sayı olmuş. Bu kadar yüksek baskı ve postalama giderlerine rağmen Ötüken degisini yaşatmaya çalışanları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.